Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@16:34:13 GMT

پول واردات گاز طبیعی از روسیه به روبل پرداخت می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۸۸۴۹۵

پول واردات گاز طبیعی از روسیه به روبل پرداخت می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

در راستای توافق دو جانبه میان اردوغان و پوتین، ترکیه موافقت کرد پول واردات گاز طبیعی از روسیه را به روبل پرداخت کند.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز جمعه پس از یک دیدار چهار ساعته، موافقت کردند همکاری دو جانبه را تقویت کنند. در راستای این توافق که همکاری در صنایع حمل و نقل، کشاورزی، فاینانس و ساخت و ساز را افزایش می دهد، ترکیه موافقت کرد نحوه پرداخت پول گاز طبیعی روسیه را تغییر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه پس از این دیدار اعلام کرد: تحت توافق جدید، ترکیه موافقت کرد بخشی از پول واردات گاز طبیعی از روسیه را به روبل پرداخت کند.

پوتین ماهها قبل اعلام کرد کشورهای غیردوست باید پول واردات انرژی از روسیه را از طریق یک حساب روبلی پرداخت کنند تا روسیه از تاثیرات تحریم‌های غربی مصون بماند. اگر چه روسیه، ترکیه را یک کشور غیردوست به حساب نمی آورد اما پرداخت پول به روبل برای گاز طبیعی روسیه، کمک می‌کند این پرداخت‌ها، تحریم‌ها را دور بزنند.

ترکیه ماه گذشته هم به انعقاد توافقی بین روسیه و اوکراین در خصوص صادرات غلات کمک کرد که روابط بین روسیه و ترکیه را مستحکم‌تر کرد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، اردوغان که انتخابات سال آینده را در پیش دارد، با صعود نرخ تورم سالانه ترکیه به حدود ۸۰ درصد، در وضعیت دشواری قرار گرفته است. این بحران اقتصادی بدون واردات گاز طبیعی از روسیه، بدون تردید مضاعف خواهد کرد. ترکیه حدود نیمی از گاز مصرفی خود را از روسیه وارد می کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: گاز روسیه روبل روسیه ولادیمیر پوتین رجب طیب اردوغان واردات گاز طبیعی از روسیه پول واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۸۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه را تصویب کرد.

به گزارش ایرنا، این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند. مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند. جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند. «کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید. شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • اردوغان: تعلیق مبادلات تجاری با اسرائیل ضروری بود
  • ترکیه بالاخره تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع کرد
  • ترکیه رسماً توقف تجارت با اسرائیل را تأیید کرد
  • ترکیه تجارت با اسرائیل را به طور کامل متوقف کرد
  • روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • آمریکا واردات اورانیوم روسیه را ممنوع کرد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت